Nieuws - archiefLees hier al de geplaatste nieuwsitems terug.18 mei 2023

Training Geweldloos Verzet

Voor ouders start training Geweldloos Verzet eind oktober 2022. Voor informatie hierover kunt u mailen met suzanne@connectedtogether.nl


Lees hier al het laatste nieuws >

28 december 2020

Erkend opleidingsbedrijf

Het klanttevredenheidsonderzoek CEDEO-maatwerkopleiding is weer uitgevoerd. We zijn een erkend opleidingsbedrijf voor het geven van trainingen en worden deze keer beoordeeld met een 9,6!

1 mei 2020

Stimuleringsregeling E-health thuis 2020

We hebben van de Rijksdienst voor ondernemers een subsidie ontvangen om te kunnen gaan werken met E-health en veilig bellen.

Intussen zijn alle behandelaren getraind en kunnen we samen met onze cliënten in tijden van corona naast beeldbellen ook online ondersteuning bieden met E-health.

23 maart 2020

Corona virus

Connectedtogether gaat ondanks het Corona virus door met individuelen behandelingen. Groepsbehandelingen en trainingen zijn geannuleerd.


Lees hier het hele bericht >

23 maart 2020

Telefoonlijn voor opa’s en oma’s

Opa’s en oma’s leven geïsoleerd vanwege de uitbraak van het Corona virus. Zeker wanneer ze zijn opgenomen in een verzorgingstehuis. Kinderen en klein kinderen kunnen niet meer op bezoek komen.


Lees hier het hele bericht >

5 septmeber 2019

Groepsbijeenkomsten, Ik en de Anderen

In oktober 2019 start bij ons de training: ‘Ik en de Anderen’. Deze groepsbijeenkomsten zullen bestaan uit 6 bijeenkomsten van anderhalf uur voor jeugdigen tussen de 12 en 16 jaar oud. De ouders/verzorgers worden uitgenodigd voor één ouderbijeenkomst.

De bijeenkomsten zullen gericht zijn op jezelf beter leren kennen en (beter) leren omgaan met anderen. Thema’s die aan de orde zullen komen zijn: identiteit, zelfvertrouwen, jezelf profileren, grenzen aangeven en omgaan met pesten.

Voorafgaand aan de training zal er een intake gesprek plaatsvinden, waarin de persoonlijke leerdoelen worden vastgesteld.

De training zal van start gaan in week 44 en plaatsvinden op woensdagmiddag of donderdagmiddag (wordt nader bepaald).

Aanmeldingen verlopen via het algemene nummer van ConnectedTogether 036-5244851. Er vindt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats wanneer je nog niet bij ons in behandeling bent.

14 februari 2019

Erkend opleidingsbedrijf

Het klanttevredenheidsonderzoek CEDEO maatwerkopleiding is uitgevoerd en we zijn een erkend opleidingsbedrijf voor het geven van trainingen.

3 februari 2019

Cliëntenraad is geïnstalleerd

ConnectedTogether meldt met trots dat de cliëntenraad is geïnstalleerd en bestaat uit 3 leden. we zijn blij dat we op deze wijze feedback kunnen ontvangen.

7 december 2018

Aanbesteding in Dronten toegekend!

Complexe problematiek bij jeugd en gezin vraagt om een brede, multidisciplinaire aanpak. Daarom bieden we in Dronten alle zorgproducten onder één dak, van preventie, begeleiding, behandeling, kortdurend verblijf t/m specialistische GGZ. Dit doen we i.s.m. Zorgplein Dronten en Context Flevoland.